LIDT OM OS

Lidt om os!


Mit navn er Ditte Jørgensen og sammen med min mand Stefan ejer vi Kennel Salcing. Dette er hjemmet for et lille seriøst og ambitiøst opdræt af den kærlige og vakse cocker Spaniel samt den større og tillidsfulde golden retriver. Vi har haft cocker siden 2007.

I 2020 kom Lille Frida, vores datter til - hun hjælper flittigt med alt omkring hundene. 


Kennelen ligger midt i det skønne Sønderjylland. Vi har hjemme 4 hunde, 2 cocker og 2 Golden Retriever. Hundene er en stor del af vores liv og hverdag. De bliver socialiseret på alle tænkelige måder.


Seriøsitet er et vigtigt ord, i vores opdræt. Derfor avler vi efter DKK’s restriktioner og følger også gældende anbefalinger. Hundene som bliver brugt til avl, vil være testet for HD, øjenlyst og ikke kunne udvikle hverken AON, øjensygdommen PRA eller nyresygdommen FN, da vi gentester for dette.


Vi er meget passioneret omkring vores hunde, og deltager ofte i udstillinger rundt omkring i europa, ligesom vi også deltager i andre racerelaterede arrangementer.


Det er vigtigt for os, at vores hunde altid er i bedst mulig kondition, Derfor er vores hjem indrettet, så hundene har de bedste omgivelser. Store udendørs løbegårde de har adgang til når de er alene hjemme - ligesom de har 1,5 hektar indhegnet hundemark, hvoraf en del af den er med beriget miljø. Det betyder også at vi cykler med dem dagligt, ligesom de ofte er en tur i svømmehallen, til søen for at bade, eller på socialisering i byen. Vores hunde bliver jævnligt tjekket af en kiropraktor, som sikre, at deres bevæg apparat altid er i orden.


Vi brænder for at hundene har det godt, derfor er Ditte også gået ind i det frivillige kennelkontakt arbejde i DKK.

Navnet:


Navnet Kennel Salcing er en hyldest til vores første Internationale Champion.

Den smukke Amerikanske Cocker: Pointbreak And So What, til daglig kaldet Salsa. Vi søgte både navnet Salsa og Salcing, da vi ønskede et navn, som kunne siges og staves på alle sprog.

Vi fik navnet Kennel Salcing, og glæder os over at kunne hylde den smukke prinsesse.


Foto: Iva Kjær